Freestyleshow

2FAST-Banner-Freestyleshow

Wilt u zien hoe Nelson met een been in de lucht over de bal springt, terwijl hij de bal met zijn andere voet weer oppikt? Hoe Alain zijn eigen spelregels maakt tijdens een battle? Hoe Sifedien een Panna uitdeelt? Hoe Nasser zittend de bal hooghoudt? Hoe Rik zijn beste AIR-moves maakt? Waarom Nelson bekend staat als bal goochelaar?

Voetbalschool 2FAST heeft een eigen show: de Freestyleshow. Tijdens een Freestyleshow zal het publiek gruwelen van de meest afgrijselijke trucs op de vierkante centimeter.

Freestyleshow:
U krijgt niet zomaar het gewone spelletje te zien, maar juist de meeste bijzondere, creatieve en technische facetten van het spel.

De freestyleshows zien er meestal als volgt uit: Demonstratie, Interactie met het publiek, pannaclinic en daarna desgewenst afsluitend een foto/handtekeningsessie met de freestyler (s).

Een pannaclinic is vaak een onderdeel van de Freestyleshow. Tijdens een clinic zult u zelf leren hoe u een panna en andere ultieme moves moet maken. Alle bewegingen worden stap voor stap uitgelegd zodat u straks zelf kunt toveren met de bal.

De Freestyleshows worden verzorgt met of zonder onze Arena en zijn uitermate geschikt bij:

* Voetbalevenementen
* Half-time performances
* Reclamecampagnes
* Podiumoptredens
* Openingen van Sportaccommodaties
* Productpromotie /Beurzen
* In samenwerking met jongerenwerken/gemeenten
* Charity evenementen

Voor jong en oud zal het een hele beleving zijn. Voetbalschool 2FAST informeert u graag naar de mogelijkheden.