techniek

Ook leren voetballen als een prof?

Wil jij je techniek verbeteren en opgeleid worden tot een veelzijdige en technisch begaafde voetballer? Dan ben je bij Voetbalschool 2FAST aan het juiste adres! Wij geloven in een voetbalschool waar de basis gevormd wordt door het straatvoetbal. Een goede techniek en balcontrole zullen het zelfvertrouwen, lef en spelplezier van een speler verhogen. Spelers met een goede techniek kunnen zich makkelijker uit moeilijke situaties redden en hebben meer rust op het veld, omdat ze de bal de “baas” zijn.

2fast

Wat kun je verwachten?

De spelers worden getraind in bal beheersing, coördinatie, schijnbewegingen maken, kappen/ draaien, balaanname, handelingssnelheid, afronden op het doel, freestyle, panna moves en partijspellen. Vooral handelingssnelheid is erg belangrijk in het hedendaagse voetbal, vandaar ook onze naam: Voetbalschool 2 FAST

2Fast

2FAST Masterclass skills trainingen

Wekelijks verzorgd 2FAST techniektrainingen op diverse locaties. Een speler kan zich individueel aanmelden of als team/groep. De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers per trainer, zodat er voor alle spelers voldoende aandacht is.

#Kleine groepjes  #Hoge aandacht  #Snel rendement.

locaties

Vaste locaties periode Aug tot en met Juni

In overleg met Voetbalschool 2FAST kunnen wij data/tijden en een locatie afspreken voor 1 of meerdere 2FAST Masterclass Techniektrainingen.

Woensdag

Dongen

17:15 - 18:15Bij voetbalclub D.V.V.CAanmelden

vrijdag

Tilburg Reeshof

15.45 - 16.45Locatie in overlegAanmelden

Vrijdag

Tilburg Reeshof

17.00 - 18.00Locatie in overlegAanmelden

Zondag

Hilvarenbeek

10.00 - 11.30Bij voetbalclub V.V HilvariaAanmelden

Zondag

Hilvarenbeek

12.00 - 13.30Bij voetbalclub V.V HilvariaAanmelden
training

Schrijf je in voor een proefles