Onze wall of fame

8 jaar geleden Nelson leren kennen bij de jeugdopleiding van Willem II waar hij werkzaam was als techniek trainer. Sindsdien ook wekelijks naast de club activiteiten samen gaan trainen. Nelson heeft mij geleerd dat goed nooit goed genoeg is!”

Timo Regouin

Timo Regouin

Willem II Tilburg

Ik heb in mijn jeugd vaak met én tegen voetbalschool 2Fast gespeeld op de Cruijf Courts in Tilburg. Ik ben zeker van plan in de zomerstops weer met 2Fast te gaan trainen.”

Jurgen Locadia

Jurgen Locadia

TSG Hoffenheim

Ik heb een goede techniek en ik wil mijn sterke punten nog meer specialiseren. Extra techniektraining is voor mij zeker geen overbodige luxe. Ik vind het zelfs noodzaak dat je blijft investeren in eigentijd in jezelf!”

Sam Lammers

Sam Lammers

PSV Eindhoven

Ik train extra met 2Fast om mijn balgevoel en lichtvoetigheid steeds beter te maken. Met technische vaardigheden ben je nooit uitgeleerd!”

Mathijs Bel

Mathijs Bel

Nac Breda

Ik hou ervan om straatvoetbal en skills te trainen. Het geeft me zelfvertrouwen en plezier!”

Bram van Dongen

Bram van Dongen

Cambuur Leeuwarden

Techniek is de basis die je moet trainen, onderhouden en altijd moet blijven verbeteren.”

Bobby Oenen

Bobby Oenen

VV Hoogstraten

Top trainer / begeleider en het belangrijkste een top vriend en mens!”

Najim Haddouchi

Najim Haddouchi

KVV Vosselaar

Ik zocht in de zomerstop extra training om fit te worden en kende Nelson nog van mijn stage bij de jeugdopleiding van Willem II. Ik geniet altijd van de trainingen.”

Guus Baars

Guus Baars

Feyenoord Rotterdam

Ik kende Nelson als straatvoetballer. Het echte straatvoetbal vind je niet zo snel bij je club of een voetbalschool. Ik denk dat straatvoetbal me kan helpen om een betere veldvoetballer te worden. Vandaar dat ik graag met Nelson op de pleintjes aan mijn skills werk!”

Amir Rais

Amir Rais

Feyenoord Rotterdam

Heb Nelson leren kennen bij mijn oude amateurclub (NOAD) waar Nelson een clinic gaf aan mijn team. Hierna ben ik extra met nelson gaan werken aan mijn technische vaardigheden. Ik heb hierdoor snel mijn techniek kunnen verbeteren. Top trainer!”

Emre Eksi

Emre Eksi

Willem II Tilburg

Ik ben zelf een echte liefhebber van de sport en merk dat de trainers van 2Fast ook echte liefhebbers van het spelletje zijn.

Don Bolsius

Don Bolsius

Kozakken Boys

Ik kreeg in mijn jeugdopleiding bij Willem II training van 2Fast. Ik ben door de trainingen creatiever geworden en mijn handelingssnelheid is sterk verbeterd.

Tim Achterberg

Tim Achterberg

VV Hoogstraten
training

Schrijf je in voor een proefles